Flent-users discussion archives
 help / color / mirror / Atom feed
* [Flent-users] issues with flent setup in VM
@ 2020-05-25 20:24 jmarks2
  0 siblings, 0 replies; only message in thread
From: jmarks2 @ 2020-05-25 20:24 UTC (permalink / raw)
  To: flent-users


[-- Attachment #1.1.1: Type: text/plain, Size: 418 bytes --]

Dear All,

I stood  up a guest Linux Mint VM under Hyper-V in Win 10 specifically to
run tests with flent. However, this code:

 



 

fails:

 



 

I can ping netperf.buffetbloat.net just fine from the VM. I am not sure what
lookup is failing. This is probably some basic networking setup issue with
the VM, but it is beyond me. 

 

How would I go about debugging this issue?

 

Many thanks for any help.

 

 


[-- Attachment #1.1.2: Type: text/html, Size: 2995 bytes --]

[-- Attachment #1.2: image001.png --]
[-- Type: image/png, Size: 5108 bytes --]

[-- Attachment #1.3: image002.png --]
[-- Type: image/png, Size: 7611 bytes --]

[-- Attachment #2: Type: text/plain, Size: 151 bytes --]

_______________________________________________
Flent-users mailing list
Flent-users@flent.org
http://flent.org/mailman/listinfo/flent-users_flent.org

^ permalink raw reply	[flat|nested] only message in thread

only message in thread, other threads:[~2020-05-25 20:25 UTC | newest]

Thread overview: (only message) (download: mbox.gz / follow: Atom feed)
-- links below jump to the message on this page --
2020-05-25 20:24 [Flent-users] issues with flent setup in VM jmarks2

Flent-users discussion archives

This inbox may be cloned and mirrored by anyone:

	git clone --mirror https://lists.flent.org/flent-users

	# If you have public-inbox 1.1+ installed, you may
	# initialize and index your mirror using the following commands:
	public-inbox-init -V1 flent-users flent-users/ https://lists.flent.org/flent-users \
		flent-users@flent.org
	public-inbox-index flent-users

Example config snippet for mirrors.


AGPL code for this site: git clone https://public-inbox.org/public-inbox.git